Tentang Kami

Healthsmile (Shandong) Medical Technology Co., Ltd. nyaéta praktisi profésional dina widang panalungtikan & pamekaran pikeun suplai médis, sareng produk utamina aya dina tilu kategori: 1 / Asesoris bedah, 2 / solusi perawatan tatu, 3 / perawatan kulawarga solusi, 4 / produk makeup kaséhatan sarta kageulisan.

Bérita paling énggal

Fokus kana warta anu pas sareng ngartos kamajuan panganyarna perusahaan.

  • Peraturan ngeunaan Pengawasan sareng Administrasi ...

    'Peraturan Pengawasan sareng Administrasi Alat Médis' anu nembé dirévisi (Kaputusan Déwan Nagara No.739, anu salajengna disebat salaku 'Peraturan' énggal) bakal dilaksanakeun dina 1 Juni 2021.Administrasi Narkoba Nasional ngayakeun persiapan sareng r ...
  • peluncuran industri alat médis 5 taun ...

    Anyar-anyar ieu, Kamentrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi (MIIT) ngaluarkeun draf "Rencana Pangembangan Industri Alat Médis (2021 - 2025)".Tulisan ieu nunjukkeun yén industri kaséhatan global parantos ngalih tina diagnosis panyakit ayeuna sareng ...
  • Di dieu datang pil éco-kaséhatan sadaya-alami ...

    Di dieu asalna bantal éko-kaséhatan anu alami anu bakal ngajantenkeun anjeun impian "Ieu Bleached Absorbent 100% Cotton-Staped Linter" Anu didamel tina 100% Katun, sapertos sisir, belang, katun organik, linter cut ...
  • Dina 2003, kanyataan ngolah kapas absorbent ...

    Taun 2003, Pabrik Bahan Kaséhatan Yanggu Jingyanggang disatujuan ku Kamentrian Perdagangan sareng Industri sacara resmi diadegkeun, ngalangkungan Administrasi Pangan sareng Narkoba Propinsi Shandong pikeun mercayakeun pihak katilu pikeun ngalaksanakeun uji klinis anu ketat sareng ngatur para ahli ...
  • Prospek aplikasi penyerap médis ...

    Kalayan paningkatan kualitas kahirupan masarakat sareng ningkatna tekenan kana kaséhatan, beuki seueur produk perawatan tingkat médis sareng perawatan anu dikembangkeun deui sareng diterapkeun dina adegan kahirupan sapopoé.Contona, kiwari populér anduk toilét baseuh, make kelas médis baku produksi médis ...
  • Standar Industri Farmasi tina P ...

    Standar Industri Farmasi Standar Républik Rahayat Cina-Medical Absorbent Cotton (YY/T0330-2015) Di Cina, salaku jenis suplai médis, katun absorbent médis diatur ketat ku nagara, produsén katun absorbent médis kedah pa ... .
  • Produk Kapas Murni dina Mak Kelas Médis ...

    Kapas penyerap médis disampurnakeun tina linter katun murni.Alatan sterilization suhu luhur dina prosés produksi jeung lingkungan processing aseptic, éta meets sarat pamakéan médis.Ku alatan éta, kaputusan kaséhatan sareng kaamanan tiasa dipastikeun.Saatos prosés salajengna, co ...
  • katun bedah-Kami nawiskeun panghandapna ...

    Leres, ieu ngan ukur tujuan sareng kriteria produksi urang.Kusabab 2003, dua puluh taun, urang salawasna taat ka milih kualitas luhur sarta harga low bahan baku pikeun wewengkon sabudeureun tina katun linter, engké urang milih Cina XinJiang katun linter jeung katun linter lokal, nurutkeun proporsi tangtu ...
  • Beda antara swab médis sareng ...

    Beda antara swabs médis jeung swabs katun biasa nyaéta: bahan béda, ciri béda, sasmita produk béda, sarta kaayaan gudang béda.1, bahan anu béda swabs Médis boga syarat produksi pisan ketat, nu dijieun nurutkeun nasional ...
  • Naha swabs katun absorbent médis kedah ...

    Aya loba jenis swabs katun, kaasup swabs katun médis, wipes bébas lebu, swabs katun bersih, jeung swabs katun instan.swab katun médis dihasilkeun luyu jeung standar nasional jeung standar industri farmasi.Numutkeun literatur relevan, produk ...

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Pananya Ayeuna