Industri alat médis peluncuran rencana 5 taun, bahan médis ganti baju ningkatkeun imperatif

Anyar-anyar ieu, Kamentrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi (MIIT) ngaluarkeun draf "Rencana Pangembangan Industri Alat Médis (2021 - 2025)".Tulisan ieu nunjukkeun yén industri kaséhatan global parantos ngalih tina diagnosis sareng pengobatan panyakit ayeuna ka "kaséhatan anu saé" sareng "kaséhatan anu saé".Kasadaran masarakat ngeunaan manajemén kaséhatan parantos ningkat, nyababkeun paménta alat médis kalayan skala ageung, multi-tingkat sareng ningkatkeun gancang, sareng rohangan pangembangan alat médis luhur parantos ngembang.Kalayan kamajuan gancang tina telemedicine, médis mobile sareng ékologi industri anyar anu sanés, industri alat médis Cina nyanghareupan téknologi langka sareng ningkatkeun pangwangunan 'jaman jandela'.

Rencana lima taun anyar ngamajukeun visi pangembangan industri alat médis Cina.Dina taun 2025, bagian-bagian sareng bahan-bahan konci bakal ngadamel terobosan utama, alat-alat médis luhur-luhur aman sareng dipercaya, sareng kinerja sareng kualitas produk ngahontal standar internasional.Nepi ka 2030, éta parantos janten panalungtikan sareng pamekaran alat médis canggih di dunya, manufaktur sareng aplikasi dataran luhur, anu nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun kualitas layanan médis Cina sareng tingkat dukungan kaséhatan pikeun asup ka jajaran nagara-nagara berpendapatan luhur.

Kalayan paningkatan tingkat palayanan médis sareng pamekaran alat médis di Cina, penting pikeun ningkatkeun bahan kaséhatan médis sareng ganti baju.Salaku bagian penting tina perawatan tatu, ganti baju médis teu ukur nyadiakeun panyalindungan panghalang pikeun tatu, tapi ogé ngawangun hiji microenvironment nguntungkeun pikeun tatu pikeun ngaronjatkeun kagancangan penyembuhan tatu pikeun extent sababaraha.Kusabab élmuwan Inggris Winter ngusulkeun téori "penyembuhan tatu beueus" dina 1962, bahan anyar parantos dilarapkeun kana desain produk ganti baju.Ti taun 1990-an, prosés sepuh populasi dunya geus gancangan.Dina waktos anu sami, naékna kasadaran kaséhatan sareng tingkat konsumsi konsumen parantos ngamajukeun paningkatan sareng popularisasi pasar ganti baju luhur.

Numutkeun statistik Panaliti BMI, ti 2014 dugi ka 2019, skala pasar ganti baju médis global ningkat tina $ 11.00 milyar janten $ 12.483 milyar, dimana skala pasar ganti baju luhur ampir satengah taun 2019, ngahontal $ 6.09 milyar, sareng éta. diperkirakeun ngahontal $ 7.015 milyar dina 2022. Laju pertumbuhan sanyawa taunan ganti baju luhur-tungtung loba nu leuwih luhur ti nu ti pasar sakabéh.

Silikon gél ganti mangrupakeun tipe pisan wawakil ganti baju luhur-tungtung, nu utamana dipaké pikeun perawatan jangka panjang tatu kabuka, kayaning tatu kronis disababkeun ku bedsores umum tur sores tekanan.Salaku tambahan, perbaikan tapak tatu saatos operasi trauma atanapi seni médis ngagaduhan pangaruh anu signifikan.Silicone gél salaku napel ramah-kulit, sajaba loba dipaké dina dressings tatu high-end, ogé mindeng dipaké salaku produk tape médis, catheters, jarum jeung alat médis séjén tetep dina awak manusa.Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun vigorous pakakas maké médis, viskositas tinggi na sensitization low pita silika gél beuki dipaké pikeun maké jangka panjang parabot diagnostik leutik dina awak manusa.

Dibandingkeun sareng elém tradisional, gél silikon canggih ngagaduhan seueur kaunggulan.Nyandak séri gél silikon SILPURAN ® anu diproduksi ku Wake Chemical, Jérman, produsén silikon panggedéna kadua di dunya, contona, kaunggulan utamina nyaéta:

1.No tatu sekundér
The silicone gél lemes dina tékstur.Nalika ngagentos ganti baju, éta henteu ngan ukur gampang dicabut, tapi ogé henteu patuh kana tatu, sareng moal ngarugikeun kulit sakurilingna sareng jaringan granulasi anu nembé dipelak.Dibandingkeun sareng asam akrilik sareng napel thermosol, napel silikon gaduh kakuatan tarik anu lemes pisan dina kulit, anu tiasa ngaminimalkeun karusakan sekundér pikeun tatu seger sareng kulit sakurilingna.Bisa greatly shorten waktu penyembuhan, ngaronjatkeun kanyamanan pasien, simplify prosés perlakuan tatu, sarta ngurangan workload sahiji staf médis.

sensitization 2.Low
Nol tambahan tina sagala plasticizer jeung desain formulasi murni dijieunna bahan boga sensitization kulit low.Pikeun manula jeung barudak jeung kulit rapuh, komo newborns ngora, pangirut kulit jeung low sensitization gél silicone bisa nyadiakeun kaamanan pikeun penderita.

3.High uap cai perméabilitas
Struktur Si-O-Si unik tina silicone ngajadikeun eta teu ukur waterproof, tapi ogé mibanda gas karbon dioksida alus teuing jeung perméabilitas uap cai.Ieu 'réspirasi' unik pisan deukeut jeung métabolisme normal kulit manusa.Gél silikon kalayan sipat fisiologis 'kawas kulit' napel dina kulit pikeun nyayogikeun kalembaban anu cocog pikeun lingkungan anu katutup.


waktos pos: Aug-13-2021