Ieu mangrupikeun bantal éko-kaséhatan anu alami anu bakal ngajantenkeun anjeun impian

Ieu mangrupikeun bantal éko-kaséhatan anu alami anu bakal ngajantenkeun anjeun impian

"Ieu téh Bleached Absorbent 100% Cotton-Staped Linter"

Anu didamel tina 100% Kapas, sapertos sisir, belang, katun organik, potongan linter, dibodaskeun dina autoclaves otomatis otomatis.Standar kualitas luhur dijamin ngaliwatan produksi sareng tés kualitas anu dilaksanakeun dina unggal tahapan produksi.Ieu katun beresih jeung seger, tanpa lycra, poliéster, karat, minyak .Ieu produk kabersihan tanpa bahya kimiawi nu langsung dipaké pikeun kosmétik, médis nu dijieun kana strips katun médis, slivers, bal katun jeung swabs katun.

Ieu mangrupikeun pilihan anu saé salaku pangisi bantal sabab langsung nyumponan standar industri kaséhatan pikeun kaséhatan, alam, kabersihan, lemes, nyerep lembab sareng ngabantosan anjeun bobo sareng impian anu saé.Nyerep cai anu luhur produk tiasa gancang nyerep kaleuwihan kesang dina sirah pikeun ngajaga sirah haneut sareng nyaman Kabersihan produk nyegah beternak baktéri sareng mites sareng ngajantenkeun kulit anjeun langkung séhat.Fitur lemes sareng nyaman produk ngajadikeun anjeun ngarasa kawas kulit manusa, ku kituna awak anjeun bisa tetep rileks sarta sumanget anjeun bisa saré kalawan senang.Saré wengi anu saé masihan anjeun tanaga sareng awak anu séhat pikeun ngatasi tantangan kahirupan sareng nangkeup harepan sareng sinar panonpoé.

Produk ieu hususna cocog pikeun ngeusian bantal barudak, ranjang pikeun ranjang piaraan, bantal sofa sareng seueur deui.

Kusabab produk ngagunakeun katun alam murni salaku bahan baku, sakabeh proses produksi jeung téhnologi teu ngandung bahan kimia ngabahayakeun, standar kaamanan dina garis kalawan standar industri YY0330-2015 nasional, jadi Anjeun bisa beristirahat assured ngagunakeun.Kapas murni biodegradable sareng henteu ngotoran lingkungan saatos dipiceun.

Tempo tabel pikeun indikator biologis.

Nilai PH 5.5-7.5
Nyerep Cai spésifik 23g mnt
Tipe Tanpa x-ray
Kalembaban 8% max
Waktos Tilelep 6s max
Standar Industri YY/T 0330-2015 (Standar Industri Farmasi Républik Rahayat Cina)
Zat Aktif Surface 2mm max
Panjang Serat 13-16mm

waktos pos: Nov-15-2021