. Cina Absorbent Kapas Ball sisikian ku sisikian Produsén jeung Supplier |Healthsmile

Absorbent Kapas Ball sisikian ku sisikian

Katerangan pondok:

Bola Kapas Nyerep nyaéta 100% katun, didamel tina sliver katun anu nyerep MEDIS, lemes sareng nyerep, anu dirancang pikeun ngabersihan atanapi nutupan tatu leutik kalayan nyerep anu langkung kuat.Kauntungannana urang perenahna di sakabeh ranté industri ti ngolah katun atah pikeun sakabéh produk katun médis dibawa ngeunaan béaya rendah, kualitas luhur, panalungtikan sarta kamampuhan jasa.


Rincian produk

Tag produk

Bola Kapas Nyerep nyaéta 100% katun, didamel tina sliver katun anu nyerep MEDIS, lemes sareng nyerep, anu dirancang pikeun ngabersihan atanapi nutupan tatu leutik kalayan nyerep anu langkung kuat.Ieu bisa dipaké pikeun nyerep salila operasi bedah sanggeus sterilize, ATAWA awak jeung beberesih imah.

Éta barang perawatan anu saé salaku kit perawatan darurat.Ogé bisa dipaké pikeun ngabersihan tempat, kayaning beberesih bujal, perawatan ibu postpartum, breastfeeding ramo atawa beberesih nipple, convalescence bedah, perawatan manula, makeup, meresihan perhiasan mulia.Bola katun médis mangrupakeun produk disposable, decomposable, moal ngabalukarkeun polusi lingkungan.

Salaku produk conforms kana standar nasional pikeun suplai médis, lamun euweuh ubar kimia ditambahkeun, éta téh husus cocog pikeun Orok jeung perawatan manula, kayaning meresihan kulit orok, wiping sékrési panon, nyerep kesang gancang jsb.

Nalika étanol atawa iodophor ditambahkeun kana bal katun, éta bisa dipaké langsung pikeun disinfect tatu jeung ngabersihan up asing body.Each bal katun kapsul bisa dijieun kana pakét misah.Nalika anjeun dina olahraga outdoor ngalaman tatu teu kahaja, dibawa dina kantong atawa kit bantuan munggaran, anjeun tiasa merenah tur gancang nungkulan tatu sorangan dina munggaran waktu.

bal11
kapas-bal111
11111
https://youtube.com/shorts/AL1icQc1Nrw

Fitur Barang Kami

1) Super lemes sareng kanyamanan sabar, Teu aya nyeri parna.

2) High & Gancang absorbency, nyerep gancang tina exudate.

3) Sadia dina non-steril atawa steril, lumaku pikeun kagunaan béda.

4) Sadia dina wipes alkohol, bal katun iodin, sterilization langsung tina beungeut tatu

5) Sadia dina sagala rupa ukuran, merenah ngagunakeun

6) Spésifikasi: Kapas Ball ukuran tunggal tiasa 0.2-2g

7) pakét: Urang biasana ngagunakeun kantong plastik vacuumed pikeun packing, sarta kantong kertas leutik keur packing.We senang nuturkeun syarat packing Anjeun.

8) Urang tiasa nyayogikeun jasa kustomisasi OEM sareng ODM


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami