. Cina Masker Médis Disposable Produsén jeung Supplier |Healthsmile

Topeng Médis Disposable

Katerangan pondok:

Facemask kami diwangun ku tilu lapisan panyalindungan nyaéta Leak Proof No-Woven Fabric, High Density Filter Layer, sareng Direct Contact Skin Layer.Éta mangrupikeun masker kelas médis anu diproduksi saluyu sareng standar industri médis nasional.tipena béda dipaké pikeun panangtayungan médis, bedah jeung pamakéan sapopoé.


Rincian produk

Tag produk

Facemask kami diwangun ku tilu lapisan panyalindungan nyaéta Leak Proof No-Woven Fabric, High Density Filter Layer, sareng Direct Contact Skin Layer.Éta mangrupikeun masker kelas médis anu diproduksi saluyu sareng standar industri médis nasional.tipena béda dipaké pikeun panangtayungan médis, bedah jeung pamakéan sapopoé.

Perusahaan kami nganggo 100% katun murni non-anyaman lawon salaku lapisan kontak kulit.Katun murni non-anyaman lawon langsung dihasilkeun tina 100% katun atah, nu maksimalkeun pungsi panjang sarta kateguhan serat katun tina ruksak tur pinuh ditingkatkeun softness tina katun.Ku alatan éta, topéng lemes sareng ramah kulit sareng nyerep Uap.

OIP-C (9)
kapas-wipes1
OIP-C (11)
OIP-C (8)

Masker kami digolongkeun kana masker pelindung médis, masker bedah médis sareng masker médis disposable. Standar pikeun masker pelindung médis nyaéta GB 19083-2010;Standar pikeun masker bedah nyaéta YY 0469-2011;Standar pikeun masker médis sekali pakai nyaéta YY/T 0969 -- 2013. Masker bedah médis: Staf médis damel di rawat jalan umum sareng bangsal, staf di daérah padet penduduk, staf anu aktipitas. Manajemén administrasi, pulisi, kaamanan sareng pangiriman ekspres anu aya hubunganana sareng wabah, sareng jalma anu résiko sedeng, sapertos anu terasing di bumi atanapi hirup sareng aranjeunna, disarankeun pikeun dianggo.Topeng pelindung médis: Topeng pelindung médis disarankeun pikeun jalma anu résiko luhur (sapertos staf médis anu damel di departemén darurat, tanaga nguji conto anu aya hubunganana sareng wabah, jsb.) sareng jalma anu résiko luhur (staf médis di klinik demam sareng bangsal isolasi, jsb. .).

Lingkup Aplikasi

Éta tiasa dianggo ku staf médis klinis nalika operasi invasif, nutupan sungut, irung sareng rahang pangguna, sareng nyayogikeun halangan fisik pikeun nyegah penetrasi langsung tina patogén, mikroorganisme, cairan awak, partikel partikel, jsb.

Precautions sarta Warnings

1. masker médis ngan bisa dipaké sakali;

2. Ganti masker nalika aranjeunna beueus;

3. Pariksa tightness of masker pelindung médis saméméh asup ka wewengkon gawé unggal waktu;

4. Topeng kudu diganti dina waktosna upami aranjeunna kacemar ku getih atanapi cairan awak pasien;

5. Ulah make lamun pakét ruksak;

6. Produk kudu dipaké pas mungkin sanggeus muka;

7. produk bakal disposed of luyu jeung peraturan relevan runtah médis sanggeus pamakéan.

Contraindications

Ulah make bahan ieu pikeun jalma alérgi.

parentah

1. Buka pakét produk, cabut topéng, pasang klip irung ka luhur sareng sisi kalayan ujung kantong nyanghareup ka luar, tarik tali ceuli gently sareng ngagantungkeun topéng dina dua ceuli, ulah noél kana jero topéng kalayan anjeun leungeun.

2. Gently pencét klip irung pikeun nyocogkeun kana sasak irung anjeun, teras pencét jeung tahan eta ka handap.Tarik tungtung handap topéng ka handap kana rahang supados ujung tilepan pinuh unfolded.

3. Atur pangaruh maké topéng ambéh topéng bisa nutupan irung, sungut jeung rahang pamaké sarta mastikeun tightness tina topéng.

Transportasi jeung Panyimpenan

Kendaraan transportasi kedah beresih sareng higienis, sareng sumber seuneu kedah diasingkeun.Produk ieu kudu disimpen dina tempat garing sarta tiis, nengetan waterproof, ulah sinar panonpoé langsung, ulah nyimpen babarengan jeung zat toksik sarta ngabahayakeun.Produk kudu disimpen dina tiis, garing, beresih, lampu bébas, euweuh gas corrosive, ogé ventilated kamar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami