. Cina Médis Absorbent Kapas dikomprés Roll atawa Piece Produsén jeung Supplier |Healthsmile

Médis Absorbent Kapas dikomprés Roll atawa Piece

Katerangan pondok:

katun absorbent médis dijieunna tina 100% katun alam murni, ku nyoplokkeun inclusions, degreasing, pemutihan jeung processing.For betah pamakéan, éta bisa dikomprés kana roll atawa dipak kana lembar leutik.Kauntungannana urang perenahna di sakabeh ranté industri ti ngolah katun atah pikeun sakabéh produk katun médis dibawa ngeunaan béaya rendah, kualitas luhur, panalungtikan sarta kamampuhan jasa.


Rincian produk

Tag produk

katun absorbent médis dijieun tina 100% katun alam murni, ku nyoplokkeun inclusions, degreasing, pemutihan jeung processing.It utamana dipaké pikeun ganti baju klinis di hospitals.For betah pamakéan, éta bisa dikomprés kana roll atawa dipak kana lembar leutik tina 5g nepi ka 500g.

katun absorbent médis mangrupa salah sahiji produk UTAMA urang jeung produk BASIC kami geus terus ngahasilkeun saprak 2003.The syarat, métode test, aturan inspeksi, panyiri, bungkusan, transportasi jeung neundeun katun absorbent médis luyu jeung standar Nasional YY0330-2015 pikeun katun absorbent médis:

  1. Karakter: serat bodas lemes sareng elastis, tanpa titik warna, kokotor sareng awak asing, henteu aya bauan, hambar.
  2. Gelar bodas: teu kurang ti 80 derajat.
  3. Leyur dina cai: Résidu kurang ti 0,5% dina 100mL solusi tés.
  4. PH: Indikator phenolphthalein sareng indikator violet bromokresol henteu nunjukkeun warna pink dina larutan uji 100mL.
  5. Oksida gampang: Nambahkeun kalium permanganat kana larutan uji 40mL ulah lengkep ngaleungit warna beureum.
  6. waktos nyerep cai: jadi sunk handap tingkat cair dina 10S.
  7. Kuantitas cai: Nyerep cai per sampel gram ulah kirang ti 23g.
  8. Zat larut dina éter: Résidu kurang ti 0,5% dina larutan uji 100 ml.
  9. bahan fluoresensi: euweuh fluoresensi biru bisa dititénan.
  10. leungitna beurat garing: 2g ieu garing nepi ka beurat konstan, sarta leungitna beurat teu ngaleuwihan 8,0%.
  11. Résidu ngaduruk: 2g ieu garing nepi ka beurat konstan, sarta résidu residual dina produk test ulah leuwih ti 0,5%.
  12. Zat aktif permukaan: Busa zat aktif permukaan dina larutan uji henteu langkung ti 2mm.
  13. Steril: Produk katun médis anu disayogikeun sacara aseptik ngalaman prosés sterilisasi anu disatujuan.

Salian dipaké langsung pikeun pengobatan tatu sarta nyerep exudate salila bedah, salaku bahan baku dasar suplai médis, katun absorbent médis ogé bisa salajengna diolah jadi bal katun, swabs katun, hampang katun, fabrics non-anyaman, jsb

Ieu cocog pikeun meresihan sarta swabbing tatu, pikeun nerapkeun kosmétik.Ékonomi sareng merenah pikeun Klinik, Kedokteran Gigi, Rumah Sakit, salon Beaty, Panti jompo .Éta ogé dina perawatan piaraan anu dipikacinta.

切头夹纸棉卷
3746
8b09

Fitur Barang Kami

1) 100% katun kualitas luhur, bleached lingkungan, kapasitas absorbency tinggi

2) Lemes sareng nyaman, Aman sareng Saniter, Lingkungan Héjo sareng Sehat

3) Tipe: kapas roll, katun sapotong

4) spésifikasi: 5g, 10g, 50g, 100g, 150g, 200g, 250g, 300g, 400g, 500g, atawa customerized

5) Paket: kertas karajinan biru, kantong plastik bodas, kantong pe, bale atanapi customerized

6) Akur jeung Cina Pangan sarta Narkoba Administrasi urang syarat kualitas

7) Urang tiasa nyayogikeun jasa kustomisasi OEM sareng ODM


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami