Beda antara swabs médis sarta swabs katun biasa

OIP-C (3)OIP-C (4)
Beda antara swabs médis jeung swabs katun biasa nyaéta: bahan béda, ciri béda, sasmita produk béda, sarta kaayaan gudang béda.
1, bahanna béda
Swab médis gaduh syarat produksi anu ketat pisan, anu dilakukeun dumasar kana standar nasional sareng standar industri dina ubar.swab katun médis umumna dijieun tina katun degreased médis sarta Birch alam.swab katun biasa lolobana katun biasa, huluna bolu atawa huluna lawon.
2. Ciri anu béda
Pamakéan swabs médis kudu non-toksik, non-irritating kana kulit manusa atawa awak, sarta nyerep cai alus.Kapas swab biasa seueur dianggo, biaya produksina rendah, sareng henteu aya syarat anu ketat pikeun dianggo.
3, tingkat produk béda
Kusabab swab katun médis umumna dianggo pikeun ngubaran tatu, aranjeunna kedah disterilisasi produk kelas anu tiasa dianggo nalika kantong dibuka.swab katun biasa umumna produk kelas conductive.
4. kaayaan gudang béda
Sapuan médis diwajibkeun disimpen di kamar anu teu korosif sareng ventilasi anu saé, henteu dina suhu anu luhur sareng kalembaban relatif henteu langkung ti 80%.The swab katun biasa dasarna teu boga syarat teuing ketat dina hal ieu, salami aya gelar tangtu dustproof na waterproof bisa disimpen.

Di dieu, di pabrik urang, Anjeun bisa meuli swabs médis pangalusna dina harga swabs katun biasa '.


waktos pos: Apr-04-2022