Taun 2003, pabrik pamrosésan katun absorbent sacara resmi diadegkeun

Taun 2003, Pabrik Bahan Kaséhatan Yanggu Jingyanggang disatujuan ku Kamentrian Perdagangan sareng Industri sacara resmi diadegkeun, ngalangkungan Administrasi Pangan sareng Narkoba Propinsi Shandong pikeun mercayakeun pihak katilu pikeun ngalaksanakeun uji klinis anu ketat sareng ngatur para ahli produksi sareng kontrol kualitas dina situs. ngawaskeun, produk utama kami katun absorbent médis pikeun sertipikat pendaptaran produk, pabrik geus diala lisénsi produksi alat médis.Saprak harita, urang difokuskeun panalungtikan sarta produksi katun absorbent médis, mastikeun ngadalikeun unggal link produksi, terus ngaronjatkeun kualitas produk, terus ngurangan biaya produksi, sarta geura-giru produk urang jeung kualitas alus teuing jeung mirah meunang ni'mat pamaké sarta pangakuan pasar.Pasar penjualan nyertakeun sadaya propinsi sareng kota tingkat préféktur di Cina.Produk katun médis ogé ningkat tina 5 ton per bulan ka anu munggaran.

warta-4-(3)
warta-4-(1)

Dina 2010, urang ngawanohkeun garis produksi katun médis canggih di dunya, kaasup parabot degrease, alat drying, parabot bungkusan, pamutahiran ilmiah sarta promosi prosés produksi, sarta salajengna ngaronjatkeun kualitas produk.Dina waktos anu sami, urang ningkatkeun deui alat-alat perawatan limbah pikeun mastikeun yén sadaya prosés produksi henteu nyababkeun polusi lingkungan.Kusabab misi urang téh pikeun ngamajukeun kaséhatan manusa, produk urang téh pikeun mantuan jalma cageur mulus tur tetep cageur, jadi teu ngan produk urang bahan baku sadayana asalna tina katun alam murni, urang sakabeh proses produksi pisan panyalindungan lingkungan, sakabéh pabrik. tetep héjo sarta lingkungan bersih, pagawe gawe di pabrik éta pisan senang.

新闻001

waktos pos: Dec-09-2021