. Cina sarung pelindung médis Disposable Produsén jeung Supplier |Healthsmile

Sarung tangan pelindung médis anu tiasa dianggo

Katerangan pondok:

Numutkeun bahanna, sarung tangan kami dibagi kana: sarung tangan lateks, sarung tangan nitrile, sarung tangan poliétilén (PE) sareng sarung tangan polivinil (PVC).Numutkeun sifat padamelan, éta tiasa dibagi kana sarung tangan sterilisasi sareng sarung tangan non-sterilisasi, sedengkeun sarung tangan non-sterilisasi dibagi kana sarung tangan pamariksaan beberesih sareng sarung tangan rumah tangga.


Rincian produk

Tag produk

Numutkeun bahanna, sarung tangan kami dibagi kana: sarung tangan lateks, sarung tangan nitrile, sarung tangan poliétilén (PE) sareng sarung tangan polivinil (PVC).Numutkeun sifat padamelan, éta tiasa dibagi kana sarung tangan sterilisasi sareng sarung tangan non-sterilisasi, sedengkeun sarung tangan non-sterilisasi dibagi kana sarung tangan pamariksaan beberesih sareng sarung tangan rumah tangga.

Sarung Tangan Latex kami, kalebet Sarung Tangan Bedah Latex sareng Sarung Tangan Ujian Latex. Sarung tangan pelindung bedah lateks anu tiasa dianggo didamel tina lateks kualitas luhur, kuat sareng elastis.biwir dirancang pikeun jadi gampang mun teu ngagem bari ngahulag toppling.Natural sarung ujian lateks nyadiakeun kanyamanan unparalleled sarta panyalindungan.Aranjeunna kombinasi sampurna kakuatan, élastisitas sarta lalawanan non-dieunakeun.Beurat sareng élastisitasna ngajantenkeun aranjeunna saé dina kaayaan résiko sareng kakuatan tinggi.

Sarung tangan Nitrile kami: pangganti anu paling idéal pikeun sarung tangan lateks, kulit leungeun anu pas pisan, kalayan kanyamanan super.Cocog jeung operasi non-steril kalawan resiko tinggi kontak jeung getih atawa cairan awak;Ieu ngawengku operasi instrumen seukeut, penanganan zat sitotoksik sarta disinféktan.Urang bisa nyadiakeun Inten Textured Nitrile Sarung, Disposable Nitrile Ujian Gloves.The diangkat inten textured delivers hiji Pakem unbreathable, sarta ketebalan tina kabocoran sarta lalawanan cimata.Ieu nawiskeun cekelan yakin nyaman jeung ngajaga pikeun mékanika / perbaikan otomatis, parobahan oli, janitorial, lukisan, manufaktur, plumbing sarta loba aplikasi industri lianna.Sarung Tangan Ujian Nitrile Disposable dianggo salaku panghalang biologis & kimia anu saé pikeun ngajagi panangan pangguna tina kontaminasi sareng zat bahaya.Éta idéal pikeun kasehatan médis sareng prosedur dental.

Sarung tangan pamariksaan PVC pikeun panggunaan médis. Sarung tangan pamariksaan PVC kalayan bubuk sareng séri gratis bubuk sareng rumus bahan anu énggal sareng ningkat, nyangking rarasaan anu langkung lembut tibatan produk sateuacana, bari mastikeun panyalindungan anu saé ngalawan rupa-rupa zat sareng mikroorganisme, mangrupikeun alternatif anu saé pikeun sarung latex pikeun jalma alérgi kana protéin.

Sarung tangan pamariksaan médis. Kinerja sareng kakuatan langkung luhur tibatan sarung tangan PVC tradisional, sareng résistansi ngagem puluhan kali langkung luhur tibatan sarung tangan nitrile anu sami.Éta mangrupikeun produk panyalindungan leungeun anu murah.

4
2
1
104

Panjelasan Produk

1 / Dijieunna bentuk lateks karét alam jeung bahan compounding aman dipaké dina sarung médis;
ramo melengkung, bentuk anatomis pikeun pas nyaman jeung pencegahan kacapean;

2 / Aman cekelan finish kalawan permukaan textured;

3 / Tembok thinner di tips ramo pikeun sensitipitas hadé;

4 / Beaded cuff pikeun nyegah roll handap, ngajaga sterility sarta nyadiakeun kakuatan tambahan.

Sarung Tangan Bedah Latéks Médis Item No.

– Bubuk

- Bébas Bubuk (Dilapis Polimér)

Spésifikasi

UKURAN

6.0

6.5

7.0

7.5

8.0

8.5

9.0

Rubak korma +/- 5mm

76

83

89

95

102

108

114

PANJANG +/- 5mm

265

265

275

275

275

285

285

SIFAT FISIK Min

Kakuatan regangan
Elongation

Sateuacan Sepuh 24 Mpa
750%

Saatos Sepuh 18 Mpa
560%

Uji kedap cai

<=AQL1.5

Dijieun luyu jeung sistem ISO 13485.Meet ASTM, EN, JIS, AS standar

Sarung Médis Ujian Latéks Item No.

– Bubuk

- Bébas Bubuk (Dilapis Polimér)

Spésifikasi

UKURAN

S

M

L

XL

Rubak korma +/- 5mm

82

95

105

≥110

PANJANG+/-mm

235

HASIL FISIK MIN

Kakuatan regangan
Elongation

Sateuacan Sepuh 7N
650% (mm)

Saatos Aging6N
500% (mm)

KETEBAL ≥0.08

Dijieun luyu jeung sistem ISO 13485.Meet ASTM, EN, JIS, AS standar


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami