. Cina Kapas Swabs Jeung Rupa-rupa iteuk Produsén jeung Supplier |Healthsmile

Kapas Swabs Jeung Rupa-rupa iteuk

Katerangan pondok:

Ngagunakeun 100% katun kualitas luhur alam salaku bahan baku, éta dijieun ku pungkal jeung iteuk béda.Produk kelas sterilisasi tiasa dianggo pikeun ngeureunkeun perdarahan dina permukaan awak, ngabersihan tatu sareng mémbran mukosa, sareng ngabantosan disinfeksi.Kauntungannana urang perenahna di sakabeh ranté industri ti ngolah katun atah pikeun sakabéh produk katun médis dibawa ngeunaan béaya rendah, kualitas luhur, panalungtikan sarta kamampuhan jasa.


Rincian produk

Tag produk

Ngagunakeun 100% alam kualitas luhur katun absorbent médis sliver salaku bahan baku, éta dijieun ku pungkal jeung iteuk béda.produk biasa bisa dipaké pikeun beungeut awak sapopoé jeung cleansing kulit.Sterilization produk kelas bisa dipaké pikeun ngeureunkeun perdarahan dina beungeut awak, tatu beresih jeung mémbran mukosa, sarta mantuan disinfection.As pikeun métode disinfection, urang umumna make disinfection étiléna oksida, nambahkeun disinfection alkohol jeung nambahkeun iodophor disinfection.When milih, urang kudu mayar. perhatian ka milih produk disinfection béda nurutkeun sensitipitas kulit jeung skenario aplikasi.

Gumantung kana iteuk béda, urang bisa ngahasilkeun kai iteuk swabs katun, awi iteuk swabs katun, kertas iteuk swabs katun jeung palastik iteuk kapas swabs.It ieu loba dipaké dina sagala rupa perlakuan médis, aplikasi kosmetik kayaning dipaké pikeun perawatan orok, kasehatan, makeup remover sarta ogé idéal pikeun penderita anu kudu remen ngaganti dressings, nalika ngabersihan Ceuli anjeun, gently make Swab sabudeureun beungeut luar ceuli tanpa ngasupkeun kana ceuli canal.Please dicatet yén ngagunakeun swabs katun orok husus nalika meresihan kulit orok sarta beberesih ceuli swabs katun. nalika ngabersihkeun liang ceuli.

Sedengkeun pikeun jenis produk, urang bisa ngahasilkeun spésifikasi béda tina swabs katun ku nyaluyukeun ukuran pucukna kapas jeung panjang iteuk katun nurutkeun requirements.Therefore konsumén ', urang boga kapasitas produksi kuat produksi ngaropéa.

Sakabéh prosés produksi dilaksanakeun dina bengkel steril, anu nyumponan sarat standar médis.Mangga ngarasa Luncat ka milih.

OIP-C-4
Médis-Nyerep-Katun-Swab-Kalayan-Natural-Stick2-300x300
3-1-300x300

Fitur Barang Kami

1) The kuncup dijieunna tina 100% katun murni, super absorbency, spotlessly bodas.

2) iteuk dijieunna tina kai alam atawa awi iteuk, teu gampang ngabengkokkeun.Atawa pilih iteuk kertas anu kawilang lemes sareng iteuk plastik pikeun nyegah tatu anu teu perlu.

3) Kombinasina teguh sareng henteu gampang murag.

4) Geus disinfeksi ku étiléna oksida.

5) Tipe:
Dia.of Stick nyaeta 2. 2mm ,Panjang Stick nyaeta 150-200mm
Dia.Kepalana 9-10mm, kuncupna datar, bentukna khusus
Atawa sakumaha per syarat husus pembeli.

6) pakét: kantong plastik, parsél kertas, nunjuk-bentuk

7) Nyadiakeun jasa kustomisasi OEM sareng ODM.

Spésifikasi kapas swab

Pucuk Kapas Steril dina 5'S, dina lepuh tunggal
REF No. Spésifikasi. Bungkusan
210201 75x2.2x5mm, iteuk kai 5 pcs/pak, 20 pcs/kotak, 20 kotak/kotak
210202 150x2.2x5mm, iteuk kai 5 pcs/pak, 20 pcs/kotak, 20 kotak/kotak
210203 75x2.2x5mm, iteuk plastik 5 pcs/pak, 20 pcs/kotak, 20 kotak/kotak
210204 150x2.2x5mm, iteuk plastik 5 pcs/pak, 20 pcs/kotak, 20 kotak/kotak
210205 75x2.5x6mm, awi iteuk 5 pcs/pak, 20 pcs/kotak, 20 kotak/kotak
210206 150x2.5x6mm, awi iteuk 5 pcs/pak, 20 pcs/kotak, 20 kotak/kotak
210207 150x5.5x1.5mm, awi iteuk 5 pcs/pak, 20 pcs/kotak, 20 kotak/kotak
Non-steril Cotton Bud, sirah tunggal
210208 75x2.2x5mm, iteuk kai 100pcs / bungkus, 200pcs / kotak
210209 150x2.2x5mm, iteuk kai 100pcs / bungkus, 100pcs / kotak
210210 75x2.2x5mm, iteuk plastik 100pcs / bungkus, 200pcs / kotak
210211 150x2.2x5mm, iteuk plastik 100pcs / bungkus, 100pcs / kotak
210212 75x2.5x6mm, awi iteuk 100pcs / bungkus, 200pcs / kotak
210213 150x2.5x6mm, awi iteuk 100pcs / bungkus, 100pcs / kotak
210214 80x20x10mm, kertas iteuk 90pcs / bungkus, 20pcs / kotak
Non-steril Cotton Bud, sirah ganda
210215 75x2.2x5mm, iteuk kai 100pcs / bungkus, 200pcs / kotak
210216 150x2.2x5mm, iteuk kai 100pcs / bungkus, 100pcs / kotak
210217 75x2.5x6mm, awi iteuk 100pcs / bungkus, 200pcs / kotak
210218 150x2.5x6mm, awi iteuk 100pcs / bungkus, 100pcs / kotak
210219 80x20x10mm, kertas iteuk 90pcs / bungkus, 20pcs / kotak
Pucuk Kapas Steril dina 2'S, dina kantong kertas
210220 75x2.2x5mm, iteuk kai 2 pcs/pak, 50 pks/kotak, 20 kotak/kasus
210221 150x2.2x5mm, iteuk kai 2 pcs/pak, 50 pks/kotak, 20 kotak/kasus
210222 75x2.2x5mm, iteuk plastik 2 pcs/pak, 50 pks/kotak, 20 kotak/kasus
210223 150x2.2x5mm, iteuk plastik 2 pcs/pak, 50 pks/kotak, 20 kotak/kasus
210224 75x2.5x6mm, awi iteuk 2 pcs/pak, 50 pks/kotak, 20 kotak/kasus
210225 150x2.5x6mm, awi iteuk 2 pcs/pak, 50 pks/kotak, 20 kotak/kasus
210226 150x5.5x1.5mm, awi iteuk 2 pcs/pak, 50 pks/kotak, 20 kotak/kasus

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami