. Cina Médis perban Pikeun mengikat atawa Fastening Produsén jeung Supplier |Healthsmile

Perban Médis Pikeun Ngariung atanapi Fastening

Katerangan pondok:

bandages médis kami dibagi kana katun gauze bandages na Self-napel elastis bandages.Its pamakéan utama nyaéta bandaging atanapi fiksasi.Kauntungannana urang perenahna di sakabeh ranté industri ti ngolah katun atah pikeun sakabéh produk katun médis dibawa ngeunaan béaya rendah, kualitas luhur, panalungtikan sarta kamampuhan jasa.


Rincian produk

Tag produk

bandages médis kami dibagi kana katun gauze bandages na Self-napel elastis bandages.Its pamakéan utama nyaéta bandaging atanapi fiksasi.

Katun gauze perban utamana dipaké pikeun ganti baju jeung fiksasi tatu éksternal sanggeus ganti baju di bedah rumah sakit jeung family.Gauze perban dijieunna tina 100% katun bleached gauze sanggeus cutting.The basajan hiji band héd tunggal, dijieunna tina gauze atawa katun, pikeun extremities, buntut, sirah, dada jeung beuteung.Bandages mangrupakeun rupa-rupa wangun bandages dijieun nurutkeun bagian jeung wangun.Bahanna nyaéta katun ganda, kalayan katun tina ketebalan anu béda diapit di antara aranjeunna.Jalur lawon ngurilingan aranjeunna pikeun diikat sareng diikat, sapertos perban panon, perban pinggang, perban hareup, perban beuteung sareng perban Withers.Perban khusus dianggo pikeun fiksasi anggota awak sareng sendi.

Perban elastis timer napel utamana dipaké pikeun fiksasi urat varicose dahan handap, orthopedics sarta penderita séjén pikeun ngaronjatkeun sirkulasi getih, nyegah dahan bareuh.Ogé bisa dipaké pikeun ganti baju komprési atawa ganti baju tatu umum dina bagian nu sejen awak tinimbang sababaraha pita beuteung sanggeus surgery.It dijieunna tina katun murni atawa lawon non-anyaman elastis disemprot ku karét alam, nu diputer sarta motong ku Lungsi. sumbu.Ieu lightweight, porous jeung leungeun-tearable.Alatan perlakuan cohesive husus na, nempel kana sorangan tapi teu kulit atawa bulu, euweuh klip atawa fasteners diperlukeun.Hal ieu dipaké pikeun fiksasi éksternal klinis na bandaging, sarta ogé bisa dipaké pikeun ngajaga pigeulang, ankle jeung sendi sejenna dina olahraga.

弹性绷带01-300x300111
弹性绷带03-300x300111
Médis-perban2-300x300111
自粘弹性绷带0-300x300111

Kalayan diversifikasi kabutuhan hirup masarakat, perban médis ogé diterapkeun pikeun ngabantosan olahraga, kageulisan, nyegah urat varicose sareng adegan kahirupan anu sanés, tina widang médis laun-laun asup kana kulawarga sareng kahirupan pribadi.

Urang ogé bisa ngamekarkeun produk cocog nurutkeun pangabutuh kaséhatan konsumén ', atawa ningkatkeun produk nurutkeun sarat konsumén 'atawa ngaropéa produk pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami