. Cina 100% Katun Alami Wipes Multiguna Produsén jeung Supplier |Healthsmile

100% Katun Alami Wipes Serbaguna

Katerangan pondok:

Wipes katun kami sacara saksama dijieun tina 100% serat katun kualitas luhur alam di lingkungan bengkel steril, euweuh komposisi serat kimiawi, euweuh tambahan kimiawi, lemes sareng nyaman.Kauntungannana urang perenahna di sakabeh ranté industri ti ngolah katun atah pikeun sakabéh produk katun médis dibawa ngeunaan béaya rendah, kualitas luhur, panalungtikan sarta kamampuhan jasa.


Rincian produk

Tag produk

wipes katun kami anu taliti dijieun tina 100% serat katun kualitas luhur alam di lingkungan workshop steril, Ngadopsi katun cai-prick non-anyaman prosés produksi lawon lajeng-tekanan tinggi perlakuan sterilization uap sanggeus produksi, salawasna ngajaga euweuh komposisi serat kimiawi, euweuh. tambahan kimiawi, lemes sareng nyaman, kualitas alus teuing. Wipes katun lemes jeung hipu, tanpa ngarugikeun ka kulit.Wipes Saniter nyaéta lawon non-anyaman, lawon, kertas bébas lebu atanapi bahan baku sanésna salaku pamawa, cai anu dimurnikeun salaku cai produksi, jumlah pengawet sareng bahan bantu sanés, leungeun, mémbran mukosa kulit atanapi beberesih permukaan objék sareng produk sterilisasi. .Indikator teknis: jumlah total koloni baktéri dina budaya mikroba ≤20CFU / g, koloni coliform teu kudu ditandaan, baktéri pyogenic pathogenic teu kudu dideteksi, koloni jamur teu kudu dideteksi;Laju maotna Escherichia coli sareng Staphylococcus aureus ku tisu basah nyaéta ≥90%.Disinfection wipes: make lawon nonwoven, lawon, kertas bébas lebu atawa bahan baku séjén salaku pamawa, cai dimurnikeun salaku cai produksi, tambahkeun pengawet jeung bahan bantu séjén, leungeun, kulit jeung mémbran mukosa, beungeut objék, beungeut alat médis atawa produksi. permukaan parabot pikeun ngabersihan jeung disinfect produk;Laju pembunuhan wipes baseuh ka baktéri alami dina uji lapangan nyaéta ≥90.0%, sareng tingkat pembunuhan escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans sareng mikroorganisme sanésna ≥99.9%.Indikator teknis: total jumlah koloni baktéri dina kultur mikroba teu kudu dideteksi, coliform baktéri teu bisa ditandaan, baktéri pyogenic pathogenic teu bisa dideteksi, sarta total jumlah koloni jamur teu bisa dideteksi.

棉巾卷
棉柔巾
kapas-wipes11
印花厨房巾

Numutkeun skenario aplikasi béda, urang dimekarkeun wipes somah jeung wipes industri.Household wipes kaasup katun wipes garing sarta katun wipes baseuh.wipes rumah tangga bisa minuhan beberesih rumah tangga anjeun, perawatan pribadi, makeup, scrubbing kulit jeung ampir kabéh kaperluan sejenna di imah.Wipes industri utamana dipaké pikeun meresihan mikroskop, beberesih sarta panangtayungan instrumen precision, nyaring najis jeung saterusna.

Numutkeun adegan kahirupan anu béda, wipes garing katun kalebet wipes dewasa, wipes orok, wipes dapur, anduk sareng serbet.Éta langkung merenah, langkung gancang sareng langkung aman ngagunakeun produk anu béda dina pamandangan kahirupan anu béda.

Pikeun ngamajukeun kaséhatan, kami ngembangkeun wipes disinfection pikeun maéhan virus, baktéri sareng fungi, tisu toilét kalayan bahan herbal alami pikeun ngabersihan sareng ngaleungitkeun wasir, ngabersihan wipes hydrating sareng cai sulingan pikeun ngabersihan kulit sénsitip sareng ngahapus makeup.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami