Prospek aplikasi tina katun absorbent médis

1
Kalayan paningkatan kualitas kahirupan masarakat sareng ningkatna tekenan kana kaséhatan, beuki seueur produk perawatan tingkat médis sareng perawatan anu dikembangkeun deui sareng diterapkeun dina adegan kahirupan sapopoé.Contona, kiwari populér anduk toilét baseuh, make kelas médis baku produksi katun absorbent médis salaku bahan baku, diolah jadi lawon non-anyaman médis husus, potong ukuran luyu, nambahkeun bahan antiseptik jeung ngaktipkeun sarta bahan ngandung gisi, kalembaban garing sedeng, lemes sareng nyaman, gampang dianggo, dina waktos anu sami ngabersihkeun ogé tiasa ngasuh kulit, ngajantenkeun butt anjeun langkung saé, ningkatkeun pamulihan wasir sareng gejala sanésna.Bawa anjeun hiji wanda geulis sanggeus jamban.Anu penting nyaéta tisu wc tiasa dialungkeun langsung ka wc tanpa macét pipa.Henteu aya masalah lingkungan kusabab sipat anu tiasa diperbaharui sareng biodegradabilitas.Éta alternatif idéal pikeun kertas tisu toilét.


waktos pos: Mar-01-2022