Naha swab katun nyerep médis kedah dianggo?

149796257521732738 katun coil 2

Aya loba jenis swabs katun, kaasup swabs katun médis, wipes bébas lebu, swabs katun bersih, jeung swabs katun instan.swab katun médis dihasilkeun luyu jeung standar nasional jeung standar industri farmasi.Numutkeun literatur relevan, produksi bal katun absorbent kudu minuhan sarat handap:
1. Bahan baku kudu maké katun absorbent:
a) Kualitas katun absorbent dipaké pikeun nyieun swabs katun kudu minuhan sarat tina YY0330-2015, tahan Sertipikat Pendaftaran Alat Médis, sarta lulus kacindekan inspeksi pabrik;
b) Serat katun tina swabs katun kudu lemes, bodas jeung euweuh bauan, tanpa bintik konéng, noda jeung awak asing.
2. Batang & Tongkat:
a) Beungeut rod palastik jeung rod kertas kudu lemes jeung burr bébas, tanpa noda jeung zat asing;
b) Beungeut batang kai jeung awi kudu lemes jeung tanpa narekahan, tanpa noda jeung zat asing.
3. Kapas swabs kudu beresih, jeung bodas, tips lemes jeung euweuh bau aneh.
4. Sipat fisik:
a) Kapas sirah narik gaya: katun coil caket kedah kedap jero tur leupas di luar, bisa tahan 100g tegangan sirah katun teu sagemblengna pareum;
b) Résistansi Bending: bar bakal tiasa tahan gaya éksternal 100g tanpa deformasi permanén atanapi narekahan.
swabs katun dijieunna tina katun absorbent médis sarta rod awi refined, sarta sirah katun boga nyerep cai kuat.Saatos nyerep disinféktan, éta tiasa ngusap kulit sacara merata sareng ngahontal éfék disinfeksi.Éta cocog pikeun disinfeksi kulit sareng ganti baju bedah nalika suntikan, sareng ogé tiasa dianggo pikeun perawatan tatu di bumi, ngabersihan rohangan irung sareng ceuli.
Prosés produksi swabs katun médis urang téh pikeun ngolah katun absorbent médis kana strips katun médis, nu lajeng tatu onto cecekelan kai murni dina bengkel steril lajeng rangkep sanggeus disinfection kalawan étiléna oksida.
Janten, naha anjeun nganggo médis atanapi sapopoé, langkung saé milih swab katun disposable médis, anu aman sareng séhat.
Médis-raray-repair-témpél-topeng4 factroy-(15)


waktos pos: Apr-07-2022